Sunday, February 17, 2008

salamekomm

slamat bukak mid sem smule..ape citer balik kg?ape cite balik lumut?ape cite naik puncak genting?ape cite turun ke laut?ahaha..mcm2 cite semue ada....ada yg memburu,ade yg melayan,ade yg duduk saje,ade yg bekerja,ade yg buat2 bodoh...bos demam skang ni..cian bos...xde modal nak tulis ape ni..tp x de keje,tulis je la..layan xxx pun dah boring..basuh moto,panas lak,,rase x sedap bdn x bekerja ari ni..ayat mcm org tue....bos baru balik kelas.kelas sejam je..berpakaian kemas dan berkasut itam kilat petak depan..mudd baru masuk tido....gajah masih dilayari bahtera mimpi indah....cicak ntah kemanaa...p genting kot,dekat dgn tuhan katenye coz tempat tinggi,aku ade je kat umah ni,lebai buat ape dlm bilik,jimi ke kedai alter suar katenye...koz perut die dah besar n nak kene tambah saiz pinggang...telob ke kelas selepas joging pagi td..ermm..nampak kurus skit..amar keluar bersama org separuh umur berkereta myvi putih..misteri org tu..tujuan dia amik amar x tau la kenape...jeck kerja..sambil jumpe teha the helicopter...aaa pulak leka menyesuaikan diri di bilik barunye..baru ubahsuai semalam setelah dpt idea ketika bertanye kpd kwn2 dikampung...azam....ermm..lantak p la die p mana pun....mcm xde je....kalo ade pun bile nak byar duit rumah atau pinjam moto nak ke masjid...sape lagi xde??

bozo lak pergi jumpe awek die..seronok awek die dah lepas underage..kire kalo jadi ape2 xde la jadi kes rape..kalo rape underage..perghh maximum sebat tu...rabak punggung...mlm ni jgn lupe cite maximum impact the series..ade fasya sandha tu....ermm...ape lagi ek...nak cite xde idea..nak duk je boring...adoiii...ermm..smlm mase lepak dgn mad,aku bertanye pada mad,jadi ke nak buat camping mcm budak2 ni cadangkan,...mad dgn tenang jwb "x kot".

kemudian aku terpikiir sesuatu....sebab aku teringat kes budak uitm sesat kat hutan..lalu aku bertanye kepada mad...kalau semue budak umah 156 pergi camping dan tibe2 sesat, xde bekalan makanan.siapa kite nak mkn dulu..mad terkesima..aku ckp "kalo aku,aku sembelih azam dulu".nak bos,bos bnyak lak cakap,nak sembelih aaa,die kuat melawan,nak sembelih mad,bnyak bulu lak,susah nak lapah daging die...ahaha...pada pendapat anda,siapa yg kite pastut sembelih mule2,kedue, dan ketiga..assume that you guys find the way out at day four...you might alloborate your points and might use graphical presentation to enhance your explanation...

4 comments:

hasan budak jaga lembu said...

tak semestinya orang tak jambu tu daging dia tak sedap. ibarat durian dan durinya.

tapi aku rasa daging cacing macam sedap jer..

cuci daki kaki said...

aku nk daging kude

zizou said...

perghh, lan gua nak lu, gua nak tulang lu jer, buat sup tulang sebab tulang lu nampak mantap..hahaha..
biler nak post citer lagi

lyn.falina said...

pakcik lan..
aku nanak ko.
ko bucuk.
hehe!